Tel: 0299-321010 | info@velio.nl

Renovatie

Velio Vastgoedzorg treedt op als hoofdaannemer en onderaannemer voor elke vorm van renovatie. Van planmatig onderhoud, tot mutaties en projectmatige renovaties.

Projectrenovaties

In bouwteamverband met opdrachtgever en architect realiseert Velio Vastgoedzorg de transitie van ‘gedateerd’ naar ‘toekomstbestendig’. Efficiënt, kostenbewust en met de inzet van de beste specialisten op elk vakgebied. Of het nu om betonvloeren gaat, elektrotechnische installaties, CV-installaties of dakrenovatie: Velio Vastgoedzorg renoveert op hoog niveau. Inclusief optimale energielabeling en duurzame oplossingen, die uw vastgoed extra waarde verlenen.

Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud kan woningen betreffen maar natuurlijk ook bedrijfsonroerend goed, schoolcomplexen, ziekenhuizen en ander utilitair vastgoed. Velio Vastgoedzorg verzorgt planmatig onderhoud dat zich onderscheidt door hoge kwaliteitsnormen, een rationele bouwstroom en stipte opleveringsmomenten. Betreft het planmatige onderhoud aan (onderdelen van) appartementen- en wooncomplexen, dan besteedt ons team (in nauw overleg met de opdrachtgever) maximale zorg en aandacht aan bewonerscommunicatie en bewonersbegeleiding.

Mutaties

Nieuwe huurder voor een huurwoning? Huurwoning naar koopwoning transformeren? Of van sociale sector naar vrije sector opplussen? De renovatiespecialisten van Velio Vastgoedzorg realiseren het snel en met kennis van zaken. Installaties, vloeren en plafonds worden vernieuwd. Ons team  optimaliseert de energieprestaties van de woningen, deelt ze anders in, brengt brandpreventieve maatregelen aan en plaatst bijvoorbeeld granitovloeren. Bij mutatie onderhoud geldt nog meer dan in andere disciplines: tijd is geld. Bij Velio Vastgoedzorg is mutatie onderhoud dan ook altijd snel geregeld.
 

De voordelen van renoveren met Velio Vastgoedzorg

  • Eén aanspreekpunt; Velio neemt volledige verantwoordelijkheid

  • Duurzaam renoveren, met energiebesparing als resultaat

  • Optimale communicatie met bewoners

  • Woning-mutaties binnen 10 dagen opleveren is mogelijk!

Zoekt u een aannemer in Amsterdam? Neem contact op met Velio