Tel: 0299-321010 | info@velio.nl

Installatietechniek: CV, gas en water

Velio Vastgoedzorg biedt snelle, deskundige service op het gebied van CV-systemen (centrale verwarming), gasleidingsystemen, mechanische ventilatie, drinkwaterinstallaties en bluswatervoorzieningen. Aanleg, periodieke inspectie en klachtenonderhoud.

Centrale verwarming

Velio Vastgoedzorg legt alle soorten centrale verwarmingsinstallaties vakkundig aan en adviseert over energie-, exploitatie- onderhoudsaspecten. Daarnaast zorgt Velio Vastgoedzorg voor het onderhoud en schoonhouden van CV-installaties, ook bij bestaande situaties. Met een servicecontract van Velio Vastgoedzorg staat ons professionele team altijd voor u klaar. Werkzaamheden: periodiek onderhoud aan CV-ketels, CV-systemen, vloerverwarming, luchtverwarming, waterpompinstallaties en luchtgordijnen.

Gasleidingsystemen

Compleet gasleidingsysteem aanleggen? Velio Vastgoedzorg voert het uit in koper en staal. Ook verzorgt Velio Vastgoedzorg periodiek onderhoud van gasleidingsystemen; gaskeuringen en (gas)persrapporten.

Drinkwater-, warmwater- en bluswaterinstallaties

Velio Vastgoedzorg staat u terzijde met het ontwerpen, realiseren, inspecteren en onderhouden van drinkwaterinstallaties en droge en natte bluswatervoorzieningen. Deskundig en uiteraard conform de technische eisen (Drinkwaterwet, Drinkwaterbesluit, Waterwerkbladen en NEN 1006 normen).

Ook het beheer van installaties dient aan normen te voldoen. Velio Vastgoedzorg adviseert u graag; verzorgt voor u een RI&E en jaarlijkse controle van de keerkleppen. Velio Vastgoedzorg is de juiste keuze als het gaat om drinkwaterinstallaties, warmwaterinstallaties, transportleidingen/demiwater, circulatiepompen, anti-legionellavoorzieningen, oog- en nooddouches, buisleidingen, keerklepcontrole, RI&E en hydrofooninstallaties.

Onderhoudscontracten voor CV, gas en water

Installaties voor CV, gas en water zijn kwetsbaar voor storingen als ze niet met regelmaat worden geïnspecteerd en onderhouden. Ook installaties waarvoor geen verplichte keuringen van toepassing zijn, bieden meer continuïteitszekerheid wanneer ze periodiek worden gecontroleerd. Velio Vastgoedzorg biedt u voordelige onderhoudscontracten. Professionele monteurs inspecteren en onderhouden uw installaties voor een vaststaand bedrag.

Voordelen van Velio Vastgoedzorg:

  • Complete ontzorging: aanleg, inspectie, periodieke controle, periodiek onderhoud en klachtenonderhoud

  • Alle werkzaamheden en inspecties uitgevoerd conform wettelijke regelgeving

  • Voorkom onnodige en onverwachte kosten met een servicecontract voor periodiek onderhoud van CV-ketels, gasleidingsystemen en andere installaties

Meer informatie?

Vul het contactformulier in of bel 0299-321010!

CV-ketel onderhoud? Neem contact met ons op