Tel: 0299-321010 | info@velio.nl

Dakwerk, zinkwerk & rioleringswerk

Velio Vastgoedzorg beschikt over uitstekend geschoolde loodgieters en dakdekkers die hun vak verstaan. Van aanleg en reparatie tot inspectie en onderhoud. Voor zowel grote projecten als kleinere klussen.

Dakwerk en zinkwerk

Velio Vastgoedzorg repareert en renoveert daken en zinkwerk; levert en plaatst dakpannen en leien, isoleert bestaande daken en legt nieuwe daken aan. Ook voor constructieve werkzaamheden aan hellende daken, platte daken en pannendaken beschikt Velio Vastgoedzorg over honderden referenties. Onze specialisten plaatsen dakopbouwen, realiseren dakterrassen, herstellen schoorstenen en plaatsen of vervangen dakramen. 

Riolering

Velio Vastgoedzorg verzorgt de aanleg van rioleringen en hemelwaterafvoeren in wooncomplexen en utiliteitsgebouwen. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en beschikken over een brede ervaring met uiteenlopende materialen en systemen, waaronder zink, koper, PVC, PE, PP, SML en Loro X. Andere diensten van Velio Vastgoedzorg: riolering controleren, onderhouden en ontstoppen – bij klachten of als onderdeel van een onderhoudscontract.

Periodieke inspectie en reiniging

Daken, zink en rioleringen in goede staat houden is belangrijk. Sluit daarom bij Velio Vastgoedzorg een abonnement af voor periodieke controle:

  • Controle van dakranden, dakrandprofielen en aansluitingen
  • Controle van hemelwaterafvoeren, dakdoorvoeren en naadverbindingen
  • Controle en reiniging van dakgoten (verstopping dakgoten voorkomen)
  • Controle op scheuren, blazen en andere beschadigingen


Door periodiek te inspecteren en te reinigen komen eventuele problemen tijdig aan het licht. Ze kunnen direct verholpen worden en grote reparaties, met alle kosten van dien, kunnen worden vermeden.

Daken en rioleringen onderhouden met Velio betekent:

  • Alleen vakkundige loodgieters en dakdekkers

  • Allround in daken: van dakterras tot hellend pannendak

  • Totaalpakket: van schoorsteen herstellen tot dakraam vervangen

  • Voorkom onnodige kosten door periodieke inspectie van uw daken, goten, afvoeren en rioleringen

Meer informatie

Bel 0299-321010 voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Loodgieter nodig in Amsterdam? Bel Velio Vastgoedzorg